How AB Wears @Leon Suits

Leon Suits Client Testimonials FeedbackLeon Suits Client Testimonials Feedback
[English below]
“Đen Vâu là một hiện tượng personal brand tuyệt vời”. Đó là lời mở đầu câu chuyện của AB - digital strategist cho Publicis - với Leon trong buổi đầu gặp gỡ. Câu chuyện này cho Leon thấy AB , tuy là người nước ngoài (Ấn Độ) nhưng rất thức thời, thích nghi, có tầm nhìn trong công việc marcom của mình ở Việt Nam. Bộ suit xám hoạ tiết Prince of Wales là lựa chọn của AB, được cắt vừa ôm thoải mái, dài áo vừa đủ để khoe đôi thon và cơ động khi cần mix&match style casual, phong cách phù hợp với một nhà chiến lược làm việc ở agency quảng cáo.

”Đen Vâu is a phenomenal personal brranding case”. That was a small starter talk from AB - a digital strategist for Publicis. This talk showed AB is very conscious of what is going on, extremely adaptable and having a vision in Vietnam marcom landscape. His choice was Leon Custom Made Grey Prince of Wales suit, cut in a moderately slim fit, at sufficient length, which is also flexible in his casual style use - a style matching his strategist work in and out of office.

⚜️Come to Leon Suits for gentleman style consultancy!!!

⚜️Đến Leon Suits để được tư vấn phong cách và phong thái quý ông!!!

⚜️0909717164 (Leon)

⚜️leonsuits.com

⚜️Lầu 2, 181 Đinh Tiên Hoàng, Đakao, Q1, TpHCM

#suits #leonsuits #leonsuitsrtw #dapper #dapperman #gentleman #gentlemanstyle #dappergentleman #classicgentleman #saigon #vietnam #bespoke #bespokesuits #bespoketailoring #bespoketailor


Share this post


Leave a comment

Note, comments must be approved before they are published